svart tenåring

Det har vært store protester i gatene i Chicago etter at en video av en politimann som skyter og dreper en tenåring ble offentliggjort i går.
Saksøker boet fordi han hevder å ha blitt traumatisert av at han også drepte guttens nabo i hendelsen, sier hans advokat.
En hvit politimann fra Chicago i USA ble tirsdag tiltalt for overlagt drap på en svart tenåring. Samme kveld ble en video av drapet offentliggjort.
svart tenåring

Svart tenåring - gjenstander kan

Vær saklig og respektfull. Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Starts nye keeper har Christiano Ronaldo som sitt forbilde, men selv verdens beste fotballspiller hadde nok slitt mot Benjamin Boujar når det kommer til spensten. Følg oss på Twitter. Den hvite politimannen som skjøt, ble i går tiltalt for drap Mange av innbyggerne i den nord-kinesiske byen Harbin feiret åpningen av den årvisse snø- og isfestivalen med fyrverkeri. Living dolls Den hvite politimannen som skjøt, ble i går tiltalt for drap. Produkter fra ABC Startsiden AS:. Du kan oppgradere nettleseren din chatnrun å følge denne lenken: Oppgrader. Familien fikk tidenes overraskelse da de så hva den nybakte moren hadde i armene. IKKE SKYLDIG: George Zimmerman t.