par ekteskapsrådgivning

Videoblogger. Parterapeutene diskuterer temaer vi vet par er opptatt av. Her finner du et knipe video-opptak som kanskje kan være av interesse? Les mer >>.
Mads Hagebø - Systemterapi tilbyr både forebyggende samtaler før dere flytter sammen, parterapi, samlivsterapi, rådgivning, terapi og samtaler på de fleste av.
Parterapi og samlivsterapi | Nina Bjølgerud – Parterapi, familieterapi og personlig terapi. En person med bipolar lidelse kan ha anfall av alvorlig depresjon fulgt av uberegnelig, manisk, atferd. Det hender også at par trenger hjelp etter et brudd. Er det egentlig det? Ikke kødd med hjertekontakten Fraværende kommunikasjon Russisk rulett med parforholdet Grenser og trygghet i parforholdet Kan man glemme et sidesprang? For noen kan det være vanskelig å snakke om temaer som sex eller andre problemer i forholdet, og dette er en grunn til at novastreamradio.org sine terapeuter kan hjelpe uskyldige hot jenter online ekteskapsrådgivning.

Par ekteskapsrådgivning - til sammenligningAntonio

Føler du deg misforstått av samboeren? Er du nysgjerrig på hvem du egentlig er? Aftenposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Han klarer ikke ste-pappa rollen!! Dette er en form for forebyggende rådgivning. Noen ganger ønsker kun den ene parten å gå i parterapi.
par ekteskapsrådgivning