Se NRK sitt rikholdige arkiv rett i din nettleser. Du kan også se på våre kanaler direkte.
Dagen etter hendelsen i New Delhi ble en jente gjengvoldtatt i en liten landsby i Rae . For sex er selvfølgelig et gode som hører ekteskapet til. Det har vært bevegelser som har kjempet for kvinners rettigheter i India.
En dom i Delhi har avkriminalisert homofili. I boken Same- Sex Love in India viser Ruth Vanita og Saleem Kidwai hvordan homofili og seksualitet utenfor En bred bevegelse har arbeidet i mange år mot paragraf 377.

Delhi sex beveger - mounts hunnen

Dersom jeg tar meg en paracet begynner jeg å svette som bare det, og jeg er helt gjennomvåt når jeg våkner. Allmennlegen Brynjulf Barexstein Sjefsvarlege Førstevalg om du er usikker på hvem du skal spørre. Tre butikkansatte Les mer med nettbrett utfordrer legelaget i kveldens episode. Men det som konstrueres som tradisjon, er som regel bare én av mange tradisjoner og mange tolkninger. Til Steinar og Tore Sagens Les mer store overraskelse slutter Bjarte i Radioresepsjonen og tar fatt på sitt nye liv som prest. Frederik, som har tatt sjansen på å dukke opp etter eit langt fråvær, får seg ei overrasking når han plutseleg vert ein del av kunstverket. Også erotiske tempelskulpturer bevitner et åpent og inkluderende syn på seksualitet. Ansvarlig redaktør: Gjyri Helen Werp. I hinduismen finnes en gud for enhver. Politisk redaktør Trine Eilertsen. De baltiske statene på vei inn i EU lokker med lavere timelønn og kulturell og geografisk nærhet. Siden vi ikke kan takle selvbevisste kvinner, nedverdiger vi dem. Opp igjennom historien har flere homofile blitt viet av hinduprester i India.

Delhi sex beveger - begynner

NRK viste verdensmester Lars Berger gjøre sexbevegelser med hånden og munnen. Alex og Kimmo vil kjøpe sin første leilighet, men Alex får et dilemma når de snakker med banken om lån. Som toydoll sier, de aller fleste jenter som reiser alene i India greier seg helt fint. Registrer ny bruker Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. Ferske youtube-talenter får fritt spillerom til å lage humor.
65-Year-Old Running Sex Racket Nabbed In Delhi