penis ereksjon ring

Hvis du ønsker en hardere ereksjon, enn den du oppnår med den klassiske penisringen, anbefaler vi en ring som er designet til å sitte rundt.
En penisring er en ring av lær, gummi, kunststoff eller metall, som til forsterkning og forlengelse av ereksjonen, legges rundt penis og/eller pung.
Ved å holde blodet ute i penis, slik at det ikke går tilbake, kan en ereksjonsring endre følelsen av ereksjonen. Ringen kan også sørge for at.

Penis ereksjon ring - unik mulighet

Vi har fått vår faste illustratør til å lage noen enkle illustrasjoner som viser hvordan man setter på en ring i stivt materiale. Vakumpumpen er en tettsittende sylinder som skal. Les mere om penisforlengere under. Hva betyr det å være sadist. Hovedsakelig for å stimulere henne under samleiet, eller for å opprettholde ereksjonen hans. Tenkt samtidig på noe skikkelig ekkelt og vips så er ringen av. Det råeste treningstøyet får får tak i nå. Vennlig hilsen Sexologisk rådgiver. Når vakuumet stiger rundt penisen din, øker blodtilførselen til penis. Ikke logget inn Brukerdiskusjon Bidrag Opprett konto Logg inn. Er det noen som ikke bør benytte penisring? Du kan løse dette ved å velge en litt større ring, eller å ta den av når du føler at det nærmer seg utløsning. Screaming O: Go stix vibrating ring.