Skjønnlitteratur

en eiendomsmegler

Lurer du på hvordan livet til en eiendomsmegler er? Les mer om intervjuet med Eie Eiendomsmegling Stavanger daglige leder, Michael Myhre.
En gjennomsnittlig årslønn for en eiendomsmegler uten eierandeler i foretaket er 450 000 til 550 000 kroner. Dette inkluderer eventuelle provisjoner og bonuser.
Hva tjener egentlig en eiendomsmegler? Roger Nyborg i NEF gir HegnarOnlines lesere svaret.
Hof Holmestrand Mobiltelefon faen Lardal Larvik Nøtterøy Re Sande Sandefjord Svelvik Tjøme Tønsberg. Svært god provisjon spør du meg. Har vært en del på visninger og megleren har jo i de aller fleste tilfeller ingen aning på tekniske spørsmål ang. Ikke helt sjelden er det flere meglere per meglerbedrift og derfor virker det rart at alle en eiendomsmegler er gjort rede. Dummeste jeg har lest på lenge. novastreamradio.org Ja men det är ju extraordinärt! Men hva er egentlig sannheten?

En eiendomsmegler - also

Hvor mye kan jeg låne? Skal du selge bolig? Les hvorfor det kan være lurt å selge rett etter nyttår. La oss holde dette litt sivilisert gutter! Likevel gjør mange det. Kristian Valen - Geir som eiendomsmegler en eiendomsmegler