oppblåsbare butt plug

Oppblåsbar plugg er den mest skånsomme måten å utvide analt, her finner du det du trenger! | Sikker betaling | Diskret pakket | Hurtig levering |.
Anal Blue vibrerende Buttplug. God og glatt Sammenligning. Buttplug Gull med sort Krystall Small Sammenligning. Oppblåsbar solid g-plug Large.
Så i julegave fikk han en oppblåsbar butplug, med vibrator og en par cl med anal breeze eller noe slikt. Da han kom hjem Lørdag morgen fra.
Den perfekte buttplugg for både erfarne og nybegynnere. Når denne blåses opp og vibreringen er på fult ser jeg lett at jenta mi nyter det, Ikke akkurat en leke for nybegynnere, men om du som oss nyter analsex og vil ta mer det ett steg videre så anbefales denne!! Legg merke til krystallen som sitter på utsiden av ringen. Med denne påspennbare analdildoen kan han tilfredsstille deg både analt og vaginalt samtidig. Du har tidligere logget inn med en egen novastreamradio.org brukerkonto.

Oppblåsbare butt plug - they

Men om dette ikke er et problem for deg ville jeg ikke engang tvilt med å kjøpe. Klikk på bildene for å forstørre. Well, du har denne... Dildoen er laget av mykt og fleksibelt PVC og inneholder ikke ftalater. Den sitter inne der den skal, uten å falle ut, slik den andre pluggen jeg har gjør og den blir så stor du bare vil...