hvordan å lage min egen sex leketøy

Home /; Par /; Sexleketøy for Par /; Lag Din Egen Dildo /. Lag Din Egen Dildo. Har du alltid drømt om å lage en perfekt avstøpning av din egen penis? Med våre.
Jeg er en gutt på jeg lurer på om det finnes en billig måte å lage et sexleketøy på? Med ting du vanligvis har liggende rundt i huset.
Er det noen som har noen tips for å lage sexleketøy på egen hånd for menn? evt. har dere lagd noe dere vil gi "oppskriften" på? -Takker.

Hvordan å lage min egen sex leketøy - ser sikkert

Håper på mange gode innlegg. Sted: I min egen isolasjon. God fornøyelse både under montering og testing! Jeg synes ikke du skal benytte sex-leketøy , og det er fordi du er såpass ung at du kommer langt med hendene dine for å onanere. Tannlegen kan finne eventuelle sykdommer i munnhulen. Morsomt prosjekt kan man si... Fotball - Premier League.

Hvordan å lage min egen sex leketøy - kan stoppe

Hjemmelaget fleshlight step by step guide. Han har tatt den med flere steder og vist den frem, men det var aldri noen som våget pröve den... Nei, jeg har ikke prøvd dette heller, men kom med dine erfaringer. Den skal ikke være for varm! Tenk på hva du putter hvor, sier Antonsen, og legger til at det som. Bare teip godt nok for å få en stiv nok sylinder til selve avstøpningen, og jobb raskt som pokker når du først har blandet pulver og vann.