bil reparasjon videoer

Gjøre det selv automatisk reparasjon videoer Hvis du vil dele din kunnskap av bilen reparasjon og hjelpe andre fastsette deres biler, er sette opp en videoblogg.
AUTODOC nettbutikk med videoguider om reparasjoner - vi viser deg hvordan du reparere bilen selv. Gjør-det-selv- bilreparasjon.
Hvis du ønsker å dele din kunnskap om bil reparasjon og hjelpe andre løse sine biler, sette opp en videoblogg eller laste opp videoer til YouTube er en fin måte.

Bil reparasjon videoer - meg moderlig

Slik fjerner du rust:. Du kan presentere denne sikkerhetsinformasjonen i en underholdende og engasjerende måte - kanskje til og med legge et snev av humor - men det er viktig å understreke viktigheten av å arbeide trygt Belysning Riktig belysning er viktig uansett hva temaet i videoen, men riktig belysning kan være enda mer kritisk med bilverksteder videoer. Gjør det selv Tub reparasjon Hvis ditt gamle, sprakk eller beiset, er du på hell. Siden våres har Sande Auto, som en av få Nissan-forhandlere i Norge, deltatt på et pilotprosjekt i regi av Nissan. Gjør det selv bobil reparasjon De fleste mobile hjem reparasjoner kan utføres av hus. Copyright c novastreamradio.org Norge bil All rights reserved. Kopier og lim koden inn på ønsket sted i publiseringsprogrammet ditt. Filmene av servicen åpner øynene til dem som ikke har sett under sin egen bil. Vi mener det er enklere enn du tror og mer lønnsomt enn noen gang. Først grunning eller primer, deretter den fargede lakken, og tilslutt klarlakk. Er det rustet tvers igjennom, fjern det du kan løsne. Siden våres har Sande Auto, som en av få Nissan-forhandlere i Norge, deltatt på et pilotprosjekt i regi av Nissan. De tre som bidrar med flest filmer i en mannlige kjønns enheter vil få premier.

Bil reparasjon videoer - skal

De fleste jobber krever allikevel ikke datatester. Med en Instruksjonsvideo er det nyttig å bryte ting ned i enkle og lett å følge. Vi har lenge tenkt på hvordan vi kan dele av vår erfaring og hvordan vi kan forklare publikum hvordan de selv kan skru på egen bil. Uansett hva slags bil reparasjon du filmer, er det viktig å plassere vekt på sikkerhet først. Stadig flere får øynene opp for at du ikke trenger startkabler og ekstra bil for å få liv i et dødt bilbatteri.
bil reparasjon videoer