asiatisk spa og massasje

Asia Original Spa, Bergen, Norway. 5 liker dette Asia Original Spa has no reviews yet. Fortell folk Asia orginal Spa, Spa Bergen, Massasje Bergen. I det man.
I vårt Indonesiske Spa Ritual lar vi deg oppdage duftene av Asia - mandarin, karri og En komplett Spa -behandling i tre stadier- scrubb, wrap og massasje.
Thai Life Massasje og Spa inngår i konseptet Thai Life. tjenester og produkter som er basert på asiatisk kultur og levesett med hovedvekt på Thailandsk kultur.

Asiatisk spa og massasje - med

Er denne attraksjonen stengt visse deler av året? Her er spørsmål tidligere besøkende har stilt, med svar fra representanter fra Spa Centre Azia Spa og andre tidligere besøkende. Thailandsk massasje med varme oljer og urteboller…. Thai Life Massasje og Spa inngår i konseptet Thai Life. Anbefaler du denne attraksjonen for reisende som er naturelskere? asiatisk spa og massasje
Best Massage, Asian Massage and Day Spa in Jupiter, Florida

Asiatisk spa og massasje - husker første

I denne behandlingen er det palmene på stranden og skjellene i havet som er ingrediensene. Med sin utsøkte duft gjøres dette badet til et "luksusbad". Den første gangen hadde vi reservert via tlf, men da vi ankom fikk vi tildelt time mye senere. Online Booking Administrer dine timer selv........ Stram opp kroppen, gå inn centimeter, glatt ut cellulitt og få en fornyende ansiktsbehandling. Liknende firmaer i nærheten. Når du klikker eller navigerer på nettstedet, godtar du at vi henter inn informasjon på og utenfor Facebook gjennom informasjonskapsler. Vilnius Hotell med svømmebasseng. Er dette din oppføring på TripAdvisor? Thai Life Massasje og Spa inngår i konseptet Thai Life. Alle som tar våre Spa-Ritual har fri tilgang til relaxavdelingen med boblebad, tørrbadstu, dampbadstu .