Filmen ble en suksess hos publikum og innbrakte over $45 millioner på amerikanske kinoer alene. Den havnet dermed på en 15.
Ny film om apenes konge serverer en vri på legenden. Den ferske teaseren for «The Legend of Tarzan» har alle ingrediensene på plass.
Den nye Tarzan - filmen sliter litt med å skulle tilfredsstille alle, men Og nå som Hollywood mer enn noen gang før forteller gamle historier om igjen, skulle det vel bare mangle at den såkalte apenes konge også fikk en ny film. Og etter den ferske teaseren å dømme ser dette ut til å bli den ultimate Tarzan-opplevelse på stort lerret. Kong Leopolds sendebud León Rom Christoph Waltz i kjent stil som veltalende psykopat blir tatt i bakholdsangrep av høvdingen Mbongo, hvis sønn Tarzan tok livet av mange år tidligere. Voksne leker for menn sixpack klarer ikke redde et skuldertrekk av en film. Watch Now on Amazon. He evaluated his female.

Hollywood film Tarzan apenes - fleste

Snacksen som gjør det lett å velge sunnere. Han har utgitt et par samlerbøker med Tarzan-striper de siste årene. Sveriges superhunk Alexander Skarsgård er apenes konge! Han blir omsider overtalt til å vende tilbake til sivilisasjonen, men overgangen til det britiske samfunnet byr på mange vanskeligheter og han slites mellom de to verdener. Kasta ut av Frp etter lesarbrev.