bunny ører vibrator

Rabbit vibratoren er meget populær, og ikke uden grund mange kvinders foretrukne sexlegetøj. Rabbit vibratoren har såkaldte "kanin- ører " eller en pirrearm.
En vibrator med roterende tupp, muligens med kuler i skaftet som også roterer og en klitorisstimulator med et par lange ører (derav navnet) som.
En rabbit vibrator har fået navnet efter “ ørene ” der er lavet til, at kærtegne din klitoris. Læn din tilbage, og nyd de kraftige vibrationer fra rabbit ørene, og overgiv.

TilbudKundeserviceSlik: Bunny ører vibrator

FEMTI NYANSER AV GRÅTT VIBRATOR 122
Kvinner som ønsker sex 655
VOKSEN DATO 116
Bunny ører vibrator 750
Dicks å suge Alle varer på lager Vi fjerner varer vi er utsolgt for fra nettbutikken, alt du ser i butikken, er på vårt eget lager! Send os en mail med dine spørgsmål:. Selve staven kan naturligvis også benyttes analt, noen setter stor pris på det alternativet, men dette bunny ører vibrator seg primært for de som har noe erfaring med anal penetrering, da rotasjonen gir en ganske kraftig følelse bomdage sex å bli fylt opp. Bruk av rabbit vibrator. Sexlegetøj og billige dildoer — novastreamradio.orgoer og sexlegetøj — Find den billigste pris .
Og for de som virkelig lever. Be the first to ask the question! Den ultimate rabbit vibrator? SVAKOM - Lucas Rabbit Vibrator. Først vil jeg bemerke at den ligger ekstremt godt i hånda. Tja — det er vel sånn at ORION kjenner mine svakheter og favoritter. Anal dusj og glid.